Cautare

781 de rezultate pentru "vointa caraula" (2.97 secunde)
El a subliniat ca aceasta mutare este "vointa comuna a PUNR, exprimata in sedinta Biroului Permanent Central largita, de la Sibiu, din 17 decembrie 2005".
Astfel constatarea demisiei s-a facut prin vot secret, 29 de consilieri fiind de acord cu acest act unanim de vointa al lui Eugen Chebac, 5 fiind impotriva si unul abtinindu-se.
Presedintele Traian Basescu este ridicol si destabilizator, Partidul Democrat este "o culme a traseismului politic", DNA este "cel mai ieftin decor pentru televiziune", dar cu toate acestea, conservatorii fac un efort supraomenesc de vointa si nu parasesc coalitia, chinuindu-se, cu lacrimi in ochi, "sa faca compromisuri" pentru a asigura stabilitatea Romaniei.
In anii ‘70, demonstreaza o reala vointa de a-si insusi tehnici narative si de montaj preluate din cinematograful american comercial, pe care le aplica filmelor sale de actiune si suspans.
"Gala este o reuniune a valorilor din toate domeniile si in fiecare an aminteste de gloria oamenilor de suflet si de intelectualitatea Romaniei, aduce in atentia publicului personalitati marcante care au impresionat publicul din punct de vedere professional, celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public", spune Mihaela Serban Categoria activitate sociala 1.
"Va rugam sa binevoiti a analiza si a accepta argumentele noastre cu privire la recunoasterea dreptului comunitatii secuiesti de a-si afirma prin referendum local vointa pentru infiintarea prin lege a tinutului Secuiesc - SzÈkelyfˆld, ca regiune autonoma administrativa, si implicit dreptul comunitatii majoritare intr-o regiune cu legaturi traditionale istorice de a dispune de acele competente de autoguvernare care ii asigura egalitatea deplina si efectiva", se arata in scrisoarea adresata ministrului Justitiei.
Dan Voiculescu a declarat la sfarsitul sedintei ca Monica Macovei nu a fost incantata de propunere, dar ca a inteles ca reprezinta vointa tuturor partidelor politice.
Liderii unor asociatii si fundatii romanesti din Harghita au protestat fata de intentia Consiliului National Secuiesc (CNS) de a organiza, la 15 martie, la Odorheiu Secuiesc, Marea Adunare Secuiasca, cu prilejul careia se va exprima vointa ferma pentru auto-nomie teritoriala.
Era un moment in care Papa se lasa purtat in Inalturi, ca o rugaminte si o cautare totala de a se identifica cu vointa lui Dumnezeu.
http://all-about-life.ucoz.ro/ Fericirea este starea unei fiinte rationale in lume, careia, in intregul existentei ei, totul ii merge dupa dorinta si vointa, si se bazeaza deci pe acordul naturii cu intregul ei scop, precum si cu principiul esential de determinare al vointei ei.
In activitatea mea publica eu nu pot fi nici religios, nici antireligios, eu trebuie sa fiu democrat si responsabil, adica pe de o parte sa pun in practica vointa majoritatii, dar pe de alta parte sa nu uit nici de ceilalti, care nu intra in majoritate.
Ceva mai presus de vointa mea ma impiedica sa-mi sterg din memorie faptul ca sunt un calarasean. Incerc sa-mi amintesc de orasul copilariei si adolescentei mele, si parca, incep sa inteleg de ce nu-l pot uita.
Bogdan Olteanu, proaspatul presedinte liberal al Camerei Deputatilor, a declarat aseara ca PD ii va cere totusi lui Turianu sa demisioneze, fapt negat imediat de democrati, care sustin ca Turianu a candidat din proprie vointa si nu-i poate cere nimeni demisia.
De fapt, il arata pe Kinsey ca fiind o persoana complexa cu o vointa extrem de puternica si de un profesionalism desavarsit, un om cu o ambitie obsesiva pe care, cred eu, o impartaseste cu toti cei care au schimbat societatea intr-un fel sau altul.
Marea Revolutie Socialista din Octombrie, cum o numea istoriografia comunista, a fost mai degraba o lovitura de palat realizata de un grup de conspirationisti bolsevici, lipsiti de scrupule, in frunte cu Lenin si Trotki care a reusit datorita dezorganizarii generale a Rusiei si in primul rand a armatei, unde moralul si vointa de lupta erau la pamant.
Subiectul are incomensurabile resurse de vointa si inteligenta pe care nu le-a prea exploatat si pentru dezvoltarea carora nu a avut nici cele mai potrivite circumstante, nici cele mai fericite indrumari.
Simone si sora ei, cu 2 ani mai mica, Helene, sunt instruite, dupa vointa mamei, la scoala Desir, o institutie onorabila mentinuta de citeva domnisoare batrane, zaharisite de bigotism.
Intimitatile in genere o dezechilibreaza, provocandu-i uneori adevarate vertigii. Mai probabil e ca Maitreyi actioneaza sub stapanirea unui impuls care ii transcende vointa, venit din strafunduri.
"Se incearca pe toate caile determinarea unei alte conduceri a Consiliului Judetean, alta decat cea care reprezinta vointa electoratului, din anul 2004, cand noi am castigat 20 de mandate si PRM, cu care facem echipa la Consiliul Judetean, 3 mandate din 37".
Astfel proiectul a adus in atentie personalitati marcante, care au impresionat publicul din punct de vedere profesional. Celebritati inzestrate cu talent, ambitie, vointa si perseverenta, care au lasat in urma momente unice pentru public.
google-analytics.com